Här gör du Bokningar hos migBetala med Swish?
Skicka då ett sms till +46701919024 och vilken tjänst samt dag och tid så bokar jag in dej manuellt. När du har fått en bekräftelse så swishar du summan som står i bekräftelsen.

Kundberättelser

Wow wow wow, Peter! Efter att du kopplade ihop mig med magen / när jag fick kontakt med magen är jag helt ”slängd i väggen”. Jag har gått runt på stan i butiker bland folk i två timmar och varit lugn i mig själv. (Jag brukar få springa hem i panik efter 15min). Wow wow wow. Jag blir alldeles varm och tårögd!
Såhär vill jag alltid må 😭🤗😊. Påminner mig om magen såfort jag blir påväg att gå upp i huvudet och wow. Då blir jag lugn. Som en varm kram. Tack till tusen verkligen! Vilken magi ❤️🌸💕

/Jeanette


De senaste åtta åren har jag haft stora problem med värk och stelhet pga. en läkarmiss. Har gått på regelbunden massage och hos en fantastisk kinesiolog. De har hjälpt mycket, men inte fått ordning på vissa saker. Efter två dagar med energihealing på distans från Peter är min konstanta nacksmärta borta! Det känns som om ett stenblock lyfts från mina axlar! Vänster arm har saknat kraft, som om den “sov”, under mååånga år. Helt plötsligt har den vaknat! Jag kan sova på den en hel natt utan obehag! Jag är otroligt glad och tacksam över att jag vågade ta emot Peters hjälp! Rekommenderas varmt!

/Åsa

 

Flera Kundberättelser