Peter har arbetat som medium i många år. Han har haft engelska lärare på senare tid, men började själv utveckla ”fenomenet” att gå i trans mer medvetet sedan en längre tid.

Peter tar igenom för närvarande 2 st mästare från andevärlden. Samt en ”vanlig” ande som har hängt med sedan det hela började. Hon kallas sig Madeleine och var i sin senaste inkarnation Go-Go flicka under vilda västerns tid. Madeleine har mycket humor med många stänk av allvar och kärlek till människor.
De 2 mästare som kommer igenom mediumet Peter är Sirih och Abraham.

Sirih kommer från en annan del av universum och hon har mycket att berätta om oss människor och hur vi kan välja att leva. Sirih´s senaste inkarnation på Jorden vad under vikingatiden under samma namn. Det är därför kallar hon sig för Sirih.

Abraham är den som kommit in genom mediumet Peter  på senare tid. Hans härkomst är från forna Egypten. Abraham har mycket kloka budskap att förmedla till oss människor på många olika plan för att hjälpa oss.

Under en transsession kommer du även att kunna ställa personliga frågor. Beroende på gruppens sammansättning väljer dem vem eller vilka som ska komma igenom.