.

Kund upplevelser

Här samlar jag vad kunder säger om behandlingar som jag gör. Ni som får behandlingar skriv gärna en recension på facebook. Beskrivning hur jag arbetar finns på på följnade länk. Petermedium utför Healing, Distanshealing

År 2019 November

Kan bara rekommendera Peter Lövelius då jag har fått healing av honom två gånger. Jag har en ganska sliten kropp efter 25 år som frissa. När Peter la sina händer i min nacke förstagången ,så fick jag värme i hela kroppen och kände långsamt kroppen vakna till.

Andra gången höll han händerna på höfter och fot “hälsporre” och jädra vilken fart det blev i benen. Min smärta är nästa helt borta eftersom jag fick hjälp  med det onda och på så vis röra mig mer.

Kan bara varmt rekommendera honom.

Ps. Han är trevlig också.

Anna.


År 2020 Februari

De senaste åtta åren har jag haft stora problem med värk och stelhet pga. en läkarmiss. Har gått på regelbunden massage och hos en fantastisk kinesiolog. De har hjälpt mycket, men inte fått ordning på vissa saker. Efter två dagar med energihealing på distans från Peter är min konstanta nacksmärta borta! Det känns som om ett stenblock lyfts från mina axlar! Vänster arm har saknat kraft, som om den “sov”, under mååånga år. Helt plötsligt har den vaknat! Jag kan sova på den en hel natt utan obehag! Jag är otroligt glad och tacksam över att jag vågade ta emot Peters hjälp! Rekommenderas varmt!

Åsa


År 2020 Mars

Jag har de senaste tre åren haft värk i mina axlar, främst i den högra.
Har provat med allt …massage,akupunktur,kiropraktor,mm,mm,men inget av det har hjälpt mej.
För en vecka sedan lät jag Peter börja jobba på distans med mej , och det är helt otroligt. All smärta är borta !!!!
så skönt att vara smärtfri.
Jag kan verkligen rekommendera Peter .

Stort tack Claes


Petermedium Healing Distanshealing
Petermedium utför Healing, Distanshealing