.

Energi Healing

Jag har alltid fått höra att jag har varma händer och när jag började undersöka saken för 10-15 år sedan. Då upptäckte jag att så fort jag tog på en person som hade te.x. ont så blev den personen bättre. Dessutom så höll det i sig över tid. Healing Distanshealing petermedium energi-healing

Därefter har många sagt att jag är en healer och personer tyckte att jag skulle gå kurser vilket jag fick motstånd emot. Nu efter flera år har jag bestämt mej (utan kurser) att erbjuda energi healing.

Jag anser att healing kommer ifrån ande världen på något vis. Detta är orsaken varför jag ej gått några kurser för att lära mig healing. Vad man sedan kallar det för är av mindre betydelse. Eftersom jag gått ej kurser så är jag ej påverkad av något sätt utan jag använder endast healing som kommer ifrån andevärlden.

Här beskriver peter hur han arbeter med sin healing som han utför. Peter gör på sitt eget sätt med väldigt goda resultat.

Jag är en sådan person som jobbar gärna med en människa i 1 vecka eller mera. Detta med alla säger att healing är en snabb fix tycker inte jag stämmer. Healing är en energi som man skall betrakta som enorm kraftfull och då gäller det göra rätt och inte leka med den.

Jag har ett start samtal med klienten och vi går igenom vad som är problem.  Jag scannar av klienten för känna på vilka energier vi har att jobba med. Sedan jobbar jag med klienten under 1 vecka och klient kan få sms/Messenger meddelande ifrån mig under vecka för jag behöver göra vissa kontroller. Sedan avslutas allt med avslutnings samtal. Behöver vi fortsätt med healing så tas det beslutet då.

Klienten får aldrig reda på vilken tid på dygnet som jag med dem och det beror på klienten inte skall kunna inbilla sig något att nu ger jag dem healing.     

Healing Distanshealing petermedium energi-healing

Boka tid

Så här jobbar jag:

Här berättar jag hur jag jobbar

Healing Distanshealing petermedium energi-healing

Harmonicentrum.eu

Healing Distanshealing petermedium energi-healing