Energi healing Petermedium Peter Lövelius

Information om mig

Jag heter Peter och hjälper människor med att må bättre och min livsresa började när jag var med om att jobbade för mycket och fick en del problem med kropp som sa stopp och då var jag på lasarett i par veckor men det som var intressant tycker jag är när jag är på i en ambulans till ett större sjukhus så finns jag uppe i taket på ambulansen och ser ner på mej själv liggandes på en bår och maskiner uppkopplade och alla siffror som brukar röra på sig är på noll. Efteråt fick jag reda på av sjuksköterskan som var med i ambulansen att jag hade varit borta dvs. Död. 

Jag började sin mediala utveckling och efter några år senare frågade jag universum varför jag inte fick komma över och då fick jag svaret att jag ha en viktigt uppgift att gör nere på jorden. Idag förstår jag den uppgiften och jag skall hjälpa människor på olika sätt och där jag ständigt utvecklar mej. Jag är Certifierat Medium. Certifierat Tidigare liv Medium, Certifierad Djurkommunikatör och det senaste som jag blir färdig i Mars -23 är Certifierat Hypnos terapeut.  

 

Min uppgift här och nu är hjälpa människor på olika sätt och till det så har jag min verktygslåda att använda mej av.  Mina verktyg är  Energier healing där jag går in i personen energifält (efter tillstånd ifrån person naturligtvis). Jag ser och känner av vad den personen har för ev. energier som inte skall vara där. Då rensa jag bort dem. Eftersom jag arbetar som medium så använder jag ibland andevärlden för att få till allt rätt.  Energi healing kan också vara att rensa smärta ur kroppen tex. en om man har smärta i en hand så går den att rensa. Coachning är något som jag gör med personer som önskar det och då använder jag mig av mina kunskaper.