Petermedium Healing Distanshealing medium djurkommunikation petermedium.se

 

Petermedium

Hej och välkommen till Petermedium som utför Healing även på distans

Vem är då jag Peter, jag är utbildat medium(sedan ca 25 år tillbaka) och arbetar med energier på olika sätt sedan dess.

Mitt fokus är healing och energier som jag är i varje dag och med väldigt gott resultat. Jag arbetar med healing och energier som kommer ifrån andevärlden och den är väldigt kraftfull och nyttig att få i rätt mängd. Jag känner av kundens energier och kan därigenom känna vart kunden har tex. blockeringar av olika slag. Då kan jag gå in och frigöra dem och släppa blockeringar ifrån kunden.  Jag kan frigöra blockeringar på olika flera olika nivåer under samma session.

Teknikerna anpassas efter klientens behov. Energi healing ligger till grunden för detta sätt att arbeta med klientens energisystem.

Varje session är unik, detta med för att jag anpassar sig efter klientens behov hela tiden.

Jag tonar in på dig för att avgöra vad som behöver frigöras. De energier  som jag jobbar med har inga begränsningar i flödet. I de flesta fall så känner kunden ganska omgående att det blir ett större flöde av energier och då blir det en frihetskänsla. Under samtalet blir det också coachning av vad man kan göra och vad man skall undvika att göra. Det blir ofta samtal/coachning om vilka gamla mönster och vanor som kunden sitter fast i. Jag berättar ofta vilka energier som blockerar dej och hur du kan använda attraktionslagarna för att få det du vill. Vi hittar strategier tillsammans så kunden vet hur den skall bryta gamla mönster. 

De vanligaste sessionerna är:

Boka Här

Jag jobbar med djurkommunikation både levande och döda, Mediala vägledningar via sittningar och telefon.

Du hittar mig också på Facebook

 

 

Kundberättelser

Oktober -22

Wow wow wow, Peter!

Efter att du kopplade ihop mig med magen / när jag fick kontakt med magen är jag helt ”slängd i väggen”. Jag har gått runt på stan i butiker bland folk i två timmar och varit lugn i mig själv. (Jag brukar få springa hem i panik efter 15min). Wow wow wow. Jag blir alldeles varm och tårögd!
Såhär vill jag alltid må 😭🤗😊. Påminner mig om magen såfort jag blir påväg att gå upp i huvudet och wow. Då blir jag lugn. Som en varm kram. Tack till tusen verkligen! Vilken magi ❤️🌸💕

/Jeanette 

Februari -20

De senaste åtta åren har jag haft stora problem med värk och stelhet pga. en läkarmiss. Har gått på regelbunden massage och hos en fantastisk kinesiolog. De har hjälpt mycket, men inte fått ordning på vissa saker. Efter två dagar med energihealing på distans från Peter är min konstanta nacksmärta borta! Det känns som om ett stenblock lyfts från mina axlar! Vänster arm har saknat kraft, som om den ”sov”, under mååånga år. Helt plötsligt har den vaknat! Jag kan sova på den en hel natt utan obehag! Jag är otroligt glad och tacksam över att jag vågade ta emot Peters hjälp! Rekommenderas varmt!

Åsa

Maj -22

Hej Peter,

Ett stort tack för ditt samtal den där dagen för någon vecka sedan… Jag var i så mycket stress och smärta, ringer Peter som känner av och ställer frågan , kärleksfullt, Hur mår du Ingemo… och jag som alltid fått klara mig själv, brister i gråt, Peter påminner mig om att vara i nuet där min kraft finns och frågar om han får ta bort min smärta i min kropp med sin speciella healingteknik… vilket jag tacksamt tillåter, smärtan försvinner, vi fortsätter prata, jag återfår mitt lugn igen och får energi igen, det var en stark förflyttning från kaos till ett stilla lugn inne i mig, där jag nu kunde fokusera igen och få tillgång och känna ny energi. När jag nu ibland hamnar i liknande situation, stannar jag upp hör i mitt inre Peters lugna kärleksfulla röst, var i nuet,

Hälsningar Ingemo

Flera kundberättelser