Ett stort tack för ditt samtal den där dagen för någon vecka sedan… Jag var i så mycket stress och smärta, ringer Peter som känner av och ställer frågan , kärleksfullt, Hur mår du Ingemo… och jag som alltid fått klara mig själv, brister i gråt, Peter påminner mig om att vara i nuet där min kraft finns och frågar om han får ta bort min smärta i min kropp med sin speciella healingteknik… vilket jag tacksamt tillåter, smärtan försvinner, vi fortsätter prata, jag återfår mitt lugn igen och får energi igen, det var en stark förflyttning från kaos till ett stilla lugn inne i mig, där jag nu kunde fokusera igen och få tillgång och känna ny energi. När jag nu ibland hamnar i liknande situation, stannar jag upp hör i mitt inre Peters lugna kärleksfulla röst, var i nuet,

Hälsningar Ingemo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *